Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

26/12/2022

Розпорядження міського голови від 23.12.2022 № 366 «Про розподіл повноважень уповноважених осіб з публічних закупівель виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на час дії Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі” на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»

На виконання норм  Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (зі змінами), Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

       1. Затвердити розподіл повноважень уповноважених осіб з проведення публічних закупівель виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування (Додаток 1).

        2. Пункт 1 цього розпорядження розповсюджується на закупівлі, здійснені з моменту набрання чинності  Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

        3. Зміни щодо розподілу повноважень між уповноваженими особами вносяться окремими розпорядчими документами.         

       4. Встановити, що на час відсутності однієї уповноваженої особи (відпустка, лікарняний, відрядження), її обов’язки та повноваження тимчасово виконує інша уповноважена особа.

      5. Контроль   за   виконанням   цього   розпорядження   покласти   на   заступника   міського   голови  Наталю Яволову.

 

            Міський голова                                                                                            Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: