Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/01/2023

Розпорядження міського голови від 03.01.2023 № 1 «Про затвердження Порядку проведення аналізу потенційних та наявних контрагентів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, її виконавчих органів та структурних підрозділів виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

Керуючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про запобігання корупції», нормами Типового положення про уповноважений підрозділ (уповноважену особу) з питань запобігання
та виявлення корупції, затвердженого наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 27.05.2021 № 277/21:

1. Затвердити Порядок проведення аналізу потенційних та наявних контрагентів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, її виконавчих органів та структурних підрозділів виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, що додається.

2. Уповноваженому з антикорупційної діяльності Миколі Чухлібу, з метою оцінки наявності корупційних ризиків, запобігання правопорушенням та/або правопорушенням, пов’язаним з корупцією, під час реалізації договірних відносин з контрагентами проводити їх аналіз.

3. Органам ради надавати уповноваженій особі з питань запобігання та виявлення корупції необхідні для проведення аналізу документи.

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                   Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення