Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

06/01/2023

Проект рішення від 06.01.2023 «Про затвердження статуту Малодолинського Будинку культури м. Чорноморська Одеського району Одеської області в новій редакції»

З метою приведення юридичної адреси Малодолинського  Будинку  культури  м. Чорноморська Одеського району Одеської  області у відповідність до нової назви вулиці, на якій він розташований, беручи до уваги рішення міської ради від 20.12.2022 № 287-VIII «Про перейменування окремих вулиць та провулків, які знаходяться на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах  молоді, на підставі ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Визначити місцезнаходження Малодолинського  Будинку  культури   м. Чорноморська Одеського району Одеської  області за наступною адресою: 68093, Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, село Малодолинське, вулиця Культурна, 33-А.
  2. Затвердити статут  Малодолинського  Будинку  культури  м. Чорноморська Одеського району Одеської  області в новій редакції (додається).
  3. Підпункт 4.6 пункту 4 рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 30.07.2021 № 106 - VIII «Про перейменування Комунального закладу «Дитяча школа мистецтв  ім. Л. Нагаєва», затвердження  статутів  закладів культури м. Чорноморська Одеського району Одеської області  в  новій редакції та приведення у відповідність відомостей про заклади культури» вважати таким, що втратив свою чинність.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах  молоді,  першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

 

Міський  голова                                                                            Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення