Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/01/2023

Проект рішення від 19.01.2023 «Про закріплення окремого індивідуально визначеного майна - принтера для двостороннього ретрансферного друку Swiftpro K60 з безконтактним енкодером та подвійним модулем ламінування на праві оперативного управління за виконавчим комітетом Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

З метою врегулювання майнових правовідносин на принтер для двостороннього ретрансферного друку Swiftpro K60, беручи до уваги рішення міської ради від 25.10.2022 № 244-VIII «Про надання згоди на прийняття об’єкта державної власності у комунальну власність Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області», розпорядження Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 № 1224-р «Про передачу державного окремого індивідуально визначеного майна в комунальну власність», враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись ст. 137 Господарського кодексу України, ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», 

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Закріпити отримане у комунальну власність Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області окреме індивідуально визначене майно – принтер для двостороннього ретрансферного друку Swiftpro K60 з безконтактним енкодером та подвійним модулем ламінування у кількості однієї штуки (номенклатурний номер 64551) вартістю 123 750,00 грн (сто двадцять три тисячі сімсот п’ятдесят грн 00 коп.) (без урахування ПДВ) на праві оперативного управління за виконавчим комітетом Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  2. Комісії від імені Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області безоплатно передати майно, визначене в пункті 1 даного рішення, на баланс (оперативне управління) виконавчому комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  3. Виконавчому комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області відобразити отримане за актом приймання - передачі майно, визначене в пункті 1 даного рішення, в своєму бухгалтерському обліку згідно з нормами законодавства.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

   

Міський голова                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: