Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

23/01/2023

Проект рішення від 23.01.2023 «Про внесення змін до Міської програми співфінансування заходів, направлених на доведення багатоквартирних житлових будинків 13-го мікрорайону м. Чорноморська до стану, придатного для проживання, на 2021-2023 роки»

З метою створення належних умов життєдіяльності громадян м. Чорноморська Одеського району Одеської області, які проживають в багатоквартирних житлових будинках 13-го мікрорайону м. Чорноморська, що споруджувалися із залученням інвестицій фізичних осіб та введені в експлуатацію, але знаходяться в непридатному для безпечного проживання стані, недопущення виникнення надзвичайної ситуації соціального характеру об’єктового рівня в осінньо-зимовий період, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, відповідно до статті 21 Закону України "Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", керуючись статтею 91 Бюджетного кодексу України та пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Внести зміни до Міської програми співфінансування заходів, направлених на доведення багатоквартирних житлових будинків 13-го мікрорайону м. Чорноморська до стану, придатного для проживання, на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.04.2021 № 55-VІII, згідно з додатком до даного рішення (додаються).
  2. Координацію роботи з виконання даного рішення покласти на управління капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

 

            Міський голова                                                                               Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення