Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

23/01/2023

Рішення виконавчого комітету від 20.01.2023 № 4 «Про внесення змін по квартирному обліку громадян»

Розглянувши рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконкомі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 21.12.2022 (протокол    № 7) щодо внесення змін по квартирному обліку громадян, виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

  • Малєнков   Станіслав  Кирилович  перебуває  на  квартирному  обліку  з  25.01.2018   з

правом позачергового отримання житла як особа з інвалідністю 3 групи внаслідок війни на підставі посвідчення та довідки МСЕК, згідно з якою датою чергового огляду є 05.09.2018. За інформацією управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 07.12.2022 № 3339-2022 дані по подовженню інвалідності Малєнковим С.К. відсутні. У зв’язку з відсутністю пільги Малєнков С.К. підлягає виключенню із списку осіб, які користуються правом позачергового отримання житла у відповідності до вимог пункту 47 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень», залишається у списку на загальних підставах з часу прийняття його на квартирний облік – з 25.01.2018.

  • Смола  Олексій  Сергійович  перебуває  на  квартирному  обліку  у  складі  сім’ї матері

Смоли Степанії Георгіївни на загальній підставі з 18.11.1988 та просить виключити його із складу її сім’ї по квартирному обліку за власним бажанням.

           

        Враховуючи викладене, на підставі пунктів 13,18,26, 27,28,29 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень», керуючись статтями 30,52 Закону України «Про місцеве самоврядування в України»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  

                                                             вирішив:

 

  1. Внести зміни по квартирному обліку громадян:  

 -  Виключити  Малєнкова Станіслава Кириловича із  списку  осіб, які  користуються  правом позачергового отримання житла, з втратою пільги.

-  Виключити із складу сім’ї по квартирному обліку Смоли Степанії Георгіївни її сина Смолу Олексія Сергійовича згідно із заявою.

        

       2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови  Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                     Василь ГУЛЯЄВ                                                                 


Прикріплені файли: