Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

23/01/2023

Рішення виконавчого комітету від 20.01.2023 № 10 «Про затвердження висновку щодо визначення місця проживання дітей»

На виконання ухвали Іллічівського міського суду Одеської області від 24.10.2022 про прийняття позовної заяви ----------------- до -------------------- про визначення місця проживання дітей ---------------------, -------------- року народження, ---------------, ----------------- року народження, разом з матір’ю ------------------до розгляду та відкриття провадження у справі, взявши до уваги пропозиції комісії з питань захисту прав дитини Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 22.12.2022, керуючись п. 72 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», статтею 19 Сімейного кодексу України та статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

        1. Затвердити висновок про визначення місця проживання малолітніх дітей --------------------, -------------- року народження, -----------------, --------------------2016 року народження (додається).

        2. Доручити службі у справах дітей виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Лілія Гудкова) виступати представником органу опіки та піклування у засіданнях суду по даній справі.

 

Міський голова                                                                                            Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення