Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

24/01/2023

Проект рішення від 24.01.2023 «Про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

Розглянувши подання підприємств та організацій міста по визначенню кандидатур на нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, керуючись Положенням про Почесну грамоту виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, затвердженим рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 10.04.2008 № 379 (зі змінами до Положення про почесну грамоту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 23.04.2013 № 139,  від 29.01.2015 № 40, від 28.11.2018 № 370, від 25.02.2021 №65 та від 21.03.2021 № 83), ст. ст. 40, 52 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні ”,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у реалізацію соціальних програм міста Чорноморська та з нагоди Дня народження (80-річчя) нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

Колесникову Тамару Василівну – екс – начальницю відділу бухгалтерського обліку та звітності Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 

2. За багаторічну сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, відповідальне ставлення до своїх обов’язків та з нагоди святкування Нового року нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

Шевцову Ніну Василівну – прибиральницю адміністративно – господарчої служби виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області;

Соловйову Ольгу Леонідівну – прибиральницю адміністративно – господарчої служби виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 

3. За сумлінну працю та вагомий внесок в роботу житлово – комунального господарства міста Чорноморська та з нагоди професійного свята Дня енергетика нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

 

Микиччака Кирила Євгеновича – електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування 4 розряду експлуатаційно – технічної служби КП «Міське управління житлово – комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області;

Хамелюка Олександра Анатолійовича – електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування 4 розряду експлуатаційно – технічної служби КП «Міське управління житлово – комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області;

Гончарука Валентина Анатолійовича – електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування 4 розряду експлуатаційно – технічної служби КП «Міське управління житлово – комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 

4. За самовіддану вірність військовій присязі та своїй Батьківщині, особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету, недоторканості та територіальної цілісності України, сумлінне ставлення до виконання своїх військових обов’язків, проявлену при цьому ініціативу і старанність та з нагоди Дня Соборності України нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

________________Олега Григоровича

________________Олександра Дмитровича

_______________Максима Вячеславовича

 

5. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Ольга Яковенко) для виплати матеріального заохочення перерахувати виконавчому

комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області 11193,57 грн з урахуванням 0,15 % відшкодувань за послуги банку ( 13,50 грн) за рахунок коштів, передбачених КПКВКМБ 0210180 «Інша діяльність у сфері державного управління».

6. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Оксана Бонєва) провести виплату вказаного матеріального заохочення.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючу справами Наталю Кушніренко.

 

Міський голова                                                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: