Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

26/01/2023

Проект рішення від 26.01.2023 «Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області гуманітарної допомоги від міста Вісмар (Німеччина)»

Чорноморській міській територіальній громаді від міста Вісмар (Німеччина) передана гуманітарна допомога (генератори та супутні товари).

З метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що передається до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, враховуючи рекомендації  постійної комісії з  фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись  Законом України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", статтями 25, 60  Закону  України   "Про  місцеве  самоврядування  в  Україні", 

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Надати згоду та безоплатно прийняти до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області майно, отримане від міста Вісмар (Німеччина), за переліком,  зазначеним  у додатку  до даного рішення.  
  2. Отримане майно, визначене в пункті 1 даного рішення, передати безоплатно на баланс відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області за  розподілом,  визначеним  у додатку 2 до даного рішення, згідно з актами  приймання – передачі. 
  3. Відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити  повне  та  своєчасне  відображення  в  бухгалтерському  обліку надходження майна відповідно  до  Закону  України "Про  бухгалтерський  облік та фінансову  звітність  в  Україні".
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників міського голови Романа Тєліпова, Руслана Саїнчука.     

 

Міський голова                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення