Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/01/2023

Проект рішення від 30.01.2023 «Про затвердження меж та площ прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків, які знаходяться в управлінні КП «МУЖКГ»»

З метою забезпечення виконання вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та врегулювання питання з визначення меж та площ прибудинкових територій багатоповерхових житлових будинків для їх утримання, благоустрою та прибирання управителем КП «МУЖКГ» за рахунок співвласників багатоквартирних будинків, беручи до уваги умови Типового договору про надання послуг з управління багатоквартирними будинками та кошторис витрат, який включає послугу з прибирання прибудинкової території, враховуючи  рекомендації  постійної  комісії  з  фінансово - економічних  питань,  бюджету, інвестицій  та  комунальної  власності, керуючись ст. ст. 25, 26 Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Затвердити:

1.1. Площі прибудинкових територій багатоквартирних будинків, які знаходяться в управлінні комунального підприємства «Міське управління житлово – комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, згідно з додатком 1 до даного рішення.

1.2. Межі прибудинкових територій багатоквартирних будинків, які знаходяться в управлінні комунального підприємства «Міське управління  житлово – комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, згідно з додатком 2 до даного рішення.

2. Комунальному підприємству «Міське управління житлово – комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити прибирання прибудинкових територій багатоквартирних будинків в межах  та площах, які визначені даним рішенням,   за рахунок коштів, отриманих від співвласників (споживачів) за  надання послуг з управління багатоквартирними будинками, з урахуванням  вимог чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти  на  постійну комісію з фінансово-економічних питань,  бюджету,  інвестицій та комунальної власності, заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення