Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/01/2023

Розпорядження міського голови від 30.01.2023 № 18 «Про скликання двадцять сьомої позачергової сесії Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIІI скликання»

Керуючись статтями 26, 42, 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

І. Скликати  двадцять сьому позачергову   сесію Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VІII скликання  31 січня 2023 року  о 15.00 в приміщенні  міської  ради.

ІІ. Рекомендувати для розгляду пленарного засідання двадцять сьомої     позачергової   сесії Чорноморської  міської  ради  Одеського району Одеської області  VIIІ скликання  такі  питання:

1.

Про звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та її виконавчими органами в 2022 році.

2.

Про виконання бюджету Чорноморської міської територіальної громади за  2022 рік.

3.

Про затвердження Міської цільової програми сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів у  багатоквартирних будинках на території Чорноморської міської територіальної громади  на 2023-2025 роки.

4.

Про затвердження Міської цільової програми протидії злочинності та посилення громадської безпеки на  території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на 2023 рік.

5.

Про внесення змін до заходів  Міської цільової програми сприяння територіальній обороні та посилення заходів громадської безпеки на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на 2023 рік, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 20.12.2022 № 277-VIII.

6.

Про   внесення  змін  та доповнень до  кошторису фінансування заходів, визначених Міською   цільовою соціальною  програмою  розвитку цивільного захисту Чорноморської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженою рішенням Чорноморської міської  ради Одеського  району  Одеської області від 30.03.2021  № 27-VIII (зі змінами та доповненнями).

7.

Про внесення змін та доповнень до Міської цільової програми фінансової підтримки комунальних підприємств Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на 2023 рік, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 20.12.2022 № 278-VIII.

8.

Про затвердження Міської цільової програми компенсації витрат, пов’язаних з управлінням та утриманням гуртожитків, які передані до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від ДП «МТП «Чорноморськ», та реалізації житлових прав мешканців цих гуртожитків на 2023 рік.

9.

Про     затвердження  Міської      цільової програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського   піклування, а також осіб з їх числа на  2023-2025 роки.

10.

Про внесення змін до Міської цільової програми розвитку культури та мистецтва Чорноморської міської територіальної громади на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 04.02.2022 № 180-VIII.

11.

Про внесення змін та доповнень до Міської цільової програми розвитку фізичної культури і спорту на території Чорноморської міської територіальної громади на 2022-2025 роки,  затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 04.02.2022 №182-VIII (зі змінами та доповненнями).

12.

Про внесення змін та доповнень до Міської цільової програми «Молодь Чорноморська» на 2022-2025 роки,  затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 04.02.2022 № 181-VIII.

13.

Про внесення змін до Міської  цільової  програми соціального захисту та надання соціальних  послуг населенню Чорноморської міської  територіальної  громади     на    2021-2025    роки,     затвердженої рішенням Чорноморської міської ради  Одеського  району Одеської області від 24.12.2020 № 16-VIII (зі змінами та доповненнями).

14.

Про внесення змін до Міської програми підтримки населення Чорноморської міської територіальної громади, які підпадають під дію Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» на 2021 – 2025 роки (зі змінами та доповненнями), затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 24.12.2020 № 15-VIII.

15.

Про внесення змін до  заходів Міської програми «Здоров'я населення Чорноморської міської територіальної громади на 2021-2025 роки», необхідні для розвитку, підтримки комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я та надання медичних послуг понад обсяг, передбачений програмою державних гарантій медичного обслуговування населення Чорноморської міської територіальної громади, а також імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області від 24.12.2020 № 17 -VIІІ (зі змінами та доповненнями).

16.

Про внесення змін до Міської програми співфінансування заходів, направлених на доведення багатоквартирних житлових будинків 13-го мікрорайону м. Чорноморська до стану, придатного для проживання, на 2021-2023 роки.

17.

Про затвердження Міської цільової програми підтримки  здобуття професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти на умовах регіонального замовлення у відповідних закладах освіти, що розташовані та діють на території Чорноморської міської  територіальної громади, на 2023 рік.

18.

Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 20.12.2022 № 284–VІII «Про бюджет Чорноморської міської територіальної громади на 2023 рік».

19.

Про затвердження статуту  Малодолинського  Будинку  культури  м. Чорноморська Одеського району Одеської  області  в новій редакції.

20.

Про закріплення окремого індивідуально визначеного майна - принтера для двостороннього ретрансферного друку Swiftpro K60 з безконтактним енкодером та подвійним модулем ламінування на праві оперативного управління за виконавчим комітетом Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

21.

Про надання згоди на  безоплатну передачу в державну власність іншого окремого індивідуально визначеного майна.

22.

Про надання згоди на  безоплатну передачу в державну власність виробничих запасів.

23.

Про затвердження меж та площ прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків, які знаходяться  в управлінні КП «МУЖКГ».

24.

Про надання дозволу на приватизацію приміщень гуртожитків, переданих до комунальної власності від ДП «МТП «Чорноморськ», та врегулювання супутніх питань.

25.

Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області гуманітарної допомоги від міста Вісмар (Німеччина).

26.

Про внесення доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської   області від 12.07.2022 № 233-VIII   «Про надання  згоди  на безоплатне  прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади захисної споруди цивільного захисту – сховище».

27.

Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області майна  в рамках Проєкту «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

28.

Про включення об’єкта комунальної власності до Переліку другого типу.

29.

Про особливості орендної плати за використання майна комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у період дії воєнного стану.


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення