Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/01/2023

Проект рішення від 30.01.2023 «Про включення об’єкта комунальної власності до Переліку другого типу»

Беручи до уваги лист  від 09.01.2023 № 09/01 (ВХ №-109-23 від 11.01.2023)  громадської організації «Спортивний клуб «Катана» та надані документи, інформацію балансоутримувача відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, керуючись статтею 6, абзацом 14 пункту 2 статті 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», статтями 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності,

 

Чорноморська міська рада Одеського району  Одеської області  вирішила:

             

1. Включити до Переліку другого типу об’єкт, який належить до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду без проведення аукціону (далі – Перелік другого типу):

-  частину нежитлових приміщень (№ № 33- 48 згідно з технічним паспортом будівлі від 25.01.2021) загальною площею 328,0 кв.м, які розташовані за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, вул. Праці, 4, та перебувають на балансі відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (надалі – Об’єкт);

2.  Затвердити умови оренди Об’єкта:

2.1 майно може бути використане для розміщення громадського об’єднання фізкультурно-спортивної спрямованості, що є неприбутковою організацією;

2.2 надати згоду на передачу Об’єкта в довгострокову оренду громадській організації  «Спортивний клуб «Катана» строком на 5 років.

3. Розмір орендної плати визначається відповідно до Методики  розрахунку орендної плати за державне майно, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2021 № 630 «Деякі питання розрахунку орендної плати за державне майно».

4. Управлінню комунальної власності та земельних відносин Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

4.1. Повідомити відділ освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та заявника про прийняте рішення щодо включення Об’єкта оренди до Переліку другого типу.

4.2. Оприлюднити в електронній торговій системі (ЕТС) та на вебсайті  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області дане рішення щодо включення Об’єкта оренди до Переліку другого типу.

4.3. Здійснити  необхідні заходи з укладення договору оренди відповідно до вимог чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників  міського голови Ігоря Сурніна та Романа Тєліпова.

 

   Міський голова                                                                     Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: