Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

01/02/2023

Рішення виконавчого комітету від 31.01.2023 № 21 «Про передачу з балансу на баланс матеріальних цінностей»

З метою впорядкування обліку нефінансових активів у виконавчих органах Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, керуючись ст. 27, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Передати безкоштовно з балансу комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області майно, визначене в додатку до цього рішення.

2. Директору комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Євгену Ігнатовському та начальнику відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  Лілії Алексейчук забезпечити повне та своєчасне відображення в бухгалтерському обліку вибуття та надходження майна відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови Руслана Саїнчука та Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                                                Василь ГУЛЯЄВ

 

 

Додаток

до рішення виконавчого комітету    від «31» січня 2023 р. №  21

Перелік майна,

яке передається з балансу комунального з балансу комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  на баланс відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області

№ п/п

Найменування обладнання

Кількість, одиниць

1.

Генератор бензиновий Gentab GSG – 3000 CL 2,5 квт

1

Керуюча справами                                                            Наталя КУШНІРЕНКО


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення