Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02/02/2023

Рішення міської ради від 31.01.2023 № 293 «Про звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та її виконавчими органами в 2022 році»

Розглянувши звіт міського голови про здійснення державної регуляторної політики Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та її виконавчими органами в 2022 році, враховуючи рекомендації  постійної комісії з  фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись статтею 38 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та  пунктом 9 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Звіт міського голови про здійснення державної регуляторної політики Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та її виконавчими органами в 2022 році взяти до відома (додається).
  2. Відділу інформаційних технологій та з питань доступу до публічної інформації в  десятиденний строк оприлюднити дане рішення на офіційному вебсайті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, та на міського голову.

 

Міський голова                                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення