Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02/02/2023

Рішення міської ради від 31.01.2023 № 295 «Про затвердження Міської цільової програми сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів у багатоквартирних будинках на території Чорноморської міської територіальної громади на 2023-2025 роки»

З метою створення сприятливих умов для прискорення впровадження інституту ефективного власника житла, підвищення ефективності управління житловим фондом, формування конкурентного середовища на ринку комунальних послуг шляхом створення і сталого функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та існуючих житлово-будівельних кооперативів на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, відповідно до Законів України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності,  керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Затвердити Міську цільову програму сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів у багатоквартирних будинках на території Чорноморської міської територіальної громади на 2023-2025 роки (додається).
  2. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області щорічно при формуванні проєкту бюджету Чорноморської міської територіальної громади відповідно до наявних фінансових можливостей передбачати кошти на фінансування даної програми.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності,  заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

        Міський голова                                                    Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення