Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02/02/2023

Рішення міської ради від 31.01.2023 № 309 «Про затвердження Міської цільової програми підтримки здобуття професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти на умовах регіонального замовлення у відповідних закладах освіти, що розташовані та діють на території Чорноморської міської територіальної громади, на 2023 рік»

З метою створення належних умов для здобуття професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти на умовах регіонального замовлення у відповідних закладах освіти, що розташовані та діють на території Чорноморської міської  територіальної громади,    беручи до уваги звернення директора Чорноморського морського фахового коледжу Одеського національного морського університету вх. від 12.01.2023                                             № ВХ-127-2023, враховуючи  рекомендації  постійної  комісії  з  фінансово - економічних  питань,  бюджету, інвестицій  та  комунальної  власності, керуючись пунктом 205 частини першої статті 91   Бюджетного кодексу України  та статтями 26, 64 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Затвердити Міську цільову програму підтримки  здобуття професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти на умовах регіонального замовлення у відповідних закладах освіти, що розташовані та діють на території Чорноморської міської  територіальної громади, на 2023 рік (додається).

2. Фінансовому  управлінню  Чорноморської  міської  ради  Одеського  району  Одеської  області  при  коригуванні  бюджету  Чорноморської  міської  територіальної  громади  на  2023  рік  передбачити  кошти  на  реалізацію заходів,  визначених  даною  Програмою.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти  на  постійну комісію з  фінансово-економічних питань,  бюджету,  інвестицій та комунальної власності, заступника міського голови Наталю Яволову.

 

Міський голова                                                                             Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення