Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02/02/2023

Рішення міської ради від 31.01.2023 № 318 «Про внесення доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.07.2022 № 233-VIII «Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади захисної споруди цивільного захисту – сховище»»

Беручи до уваги  лист Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 05.12.2022 № ВХ-3823-22 щодо внесення змін до рішення міської ради від 12.07.2022 № 233-VIII   «Про надання  згоди  на безоплатне  прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади захисної споруди цивільного захисту – сховище», враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Доповнити пункт 1 рішення Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської   області від 12.07.2022 № 233-VIII   «Про надання  згоди  на безоплатне  прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади захисної споруди цивільного захисту – сховище» абзацом другим такого змісту:

«Чорноморська міська рада Одеського району  Одеської   області зобов’язується використовувати захисну споруду цивільного захисту – сховище  № 57616, загальною площею 336,9 кв.м, яке розташоване за адресою: вулиця Винокурова, 1-А, село Малодолинське, місто Чорноморськ, Одеський район, Одеська область, за цільовим призначенням і не відчужувати дану захисну споруду у приватну власність». 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників міського голови Ігоря Сурніна та Руслана Саїнчука.   

 

Міський голова                                                                          Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення