Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/02/2023

Проект рішення від 03.02.2023 «Про звільнення _________________________ від обов’язків піклувальника неповнолітньої ____________________________________ р.н.»

При розгляді заяви __________________________, яка проживає за адресою:                    вулиця ____________, будинок _______, сел. Олександрівка м. Чорноморська Одеського району Одеської області, а також  матеріалів служби у справах дітей виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області встановлено:

            Рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від _______ № ______ «Про призначення ____________________ опікуном малолітньої _____________________ р.н.» обов’язки опікуна малолітньої ________ виконувала  _________.

            Мати дитини _______________ позбавлена батьківських прав рішенням Іллічівського міського суду Одеської області від _____________.

            Відомості про батька дитини внесені відповідно до ч. 1 ст. 135 Сімейного кодексу України.            

            На даний час піклувальник __________________ за станом здоров’я не може виконувати обов’язки піклувальника і просить звільнити її від виконання покладених на неї обов’язків.

            На підставі викладеного та у відповідності п.1 ст. 75 Цивільного кодексу України, ст. 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», п. 49 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 24.09.2008 № 866, рішення Комісії з питань захисту прав дитини від 25.01.2023, керуючись пп. 4 п.6 ст. 34, ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Звільнити ________________ від обов’язків піклувальника щодо неповнолітньої __________________________ р.н. 

2. Рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від __________ № ____ «Про призначення ________________ опікуном малолітньої ______________ р.н.» визнати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.  

 

Міський голова                                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: