Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/03/2023

Рішення виконавчого комітету від 01.03.2023 № 29 «Про прийом громадян на квартирний облік»

Розглянувши клопотання служби у справах дітей виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Чорноморської міської ради від 03.02.2023 (протокол № 1) щодо прийняття на квартирний облік неповнолітнього Панкова Миколи Миколайовича, 02 січня 2007 року народження, та інші матеріали, передбачені «Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень», виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив, що Панков Микола перебуває на первинному обліку в службі у справах дітей виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області як дитина-сирота.

Після смерті матері (відомості про батька внесені відповідно до ч. 1 ст. 135 Сімейного кодексу України) дитина перебуває під піклуванням бабусі Панкової О.С., навчається у 10 класі Чорноморського ліцею № 4, реєстрацію місця проживання має з піклувальницєю Панковою О.С. в однокімнатному будинку №  жилою площею 15,1 кв.м по вул. Новій у селі Малодолинське Одеського району Одеської області, тому у відповідності до вимог підпункту 7 пункту 13 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень» потребує поліпшення житлових умов у зв’язку з проживанням в одній кімнаті осіб різної статі, старших за 9 років. Нерухомого майна за правом власності згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно від 09.12.2022 № 317289621 не має.

Враховуючи викладене, на підставі пунктів 13,15,18,46 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень», керуючись пунктом 4 статті 46 Житлового Кодексу України, частиною 5 статті 25 Закону України «Про охорону дитинства», статтею 33 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», статтями 30, 52 Закону України   «Про місцеве самоврядування в Україні»,

        

          виконавчий комітет Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області

                                                                        вирішив:

1. Прийняти  Панкова  Миколу Миколайовича  з правом позачергового отримання житла  як дитину-сироту.

2. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на  заступника  міського голови  Ігоря Сурніна.

 

            Міський голова                                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: