Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/03/2023

Рішення виконавчого комітету від 01.03.2023 № 56 «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 25.11.2022 № 334 «Про організацію та функціонування "Пунктів Незламності" (стаціонарних пунктів обігріву) та тимчасових пунктів обігріву, що використовуються в якості найпростіших укриттів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області»»

        На підставі листа комунального підприємства «Міське управління   житлово - комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 25.01.2023 № 69 щодо включення приміщень до переліку «Пунктів Незламності» (стаціонарних пунктів обігріву), з метою забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації, реалізації заходів щодо надання допомоги населенню в умовах  надзвичайної ситуації «блекауту», відповідно до розпорядження голови (начальника) Одеської районної державної (військової) адміністрації від 31.10.2022  № 146/од-2022,  алгоритму дій на випадок надзвичайної ситуації «блекаут» та алгоритму розгортання та функціонування «Пуктів Незламності», доведених листом Одеської районної державної (військової) адміністрації № ВХ-3626-22 від 18.11.2022,  на підставі статті 19  Кодексу цивільного захисту України,  керуючись статтями 361, 38, 40, 53, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

виконавчий комітет Чорноморської міської  ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Внести доповнення до Переліку «Пунктів  Незламності» (стаціонарних пунктів обігріву) та тимчасових пунктів обігріву, що використовуються в якості найпростіших укриттів, затвердженого рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 25.11.2022 № 334, згідно з додатком  до цього рішення.

 

2. Комунальному підприємству «Міське управління житлово - комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області визначити відповідальних осіб за експлуатацію «Пунктів Незламності» (стаціонарних  пунктів обігріву) за адресами: Одеська область, Одеський район, м. Чорноморськ, проспект Миру, 28-А, (нежитлове приміщення відділення АТ «Ощадбанк») та м. Чорноморськ,  вул. 1 Травня, 17-В (ДЮК), нежитлове приміщення.

 

3. Контроль   за    виконанням     цього    рішення     покласти   на  заступника  міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                                        Василь ГУЛЯЄВ

 

 

                                                                                Додаток

                                                                                до рішення виконавчого комітету

                                                                                Чорноморської міської ради

                                                                                 від  01.03.2023  № 56

 

                                                                        ДОПОВНЕННЯ

до Переліку «Пунктів  Незламності» (стаціонарних пунктів обігріву) та тимчасових пунктів обігріву, що використовуються в якості найпростіших укриттів

 

 1. Доповнити  Перелік «Пунктів  Незламності» (стаціонарних пунктів обігріву) та тимчасових пунктів обігріву, що використовуються в якості найпростіших укриттів, пунктами 16 та 17 наступного змісту:

 

 

№№

          Місце знаходження (адреса)

                   Найменування балансоутримувача

 

                                        «Пункти Незламності» (стаціонарні пункти обігріву)

16.

Пр-т. Миру, 28-А,  вбудовано-прибудоване  нежитлове приміщення відділення АТ «Ощадбанк»

 

комунальна власність, КП «МУ ЖКГ» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області

17.

Вул. 1 Травня, 17-В (ДЮК), нежитлове приміщення

комунальна власність, КП «МУ ЖКГ» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області

 

 

               Керуюча справами                                                                 Наталя КУШНІРЕНКО


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення