Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/03/2023

Рішення виконавчого комітету від 01.03.2023 № 34 «Про укладення договору найму на кім. № у гуртожитку по вул. Парковій, буд. у м. Чорноморську»

Розглянувши заяву гр. Хлівненко Тетяни Андріївни та рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Чорноморської міської ради від 03.02.2023 (протокол № 1) щодо реєстрації місця проживання та заключення договору найму  гр. Хлівненко Т.А. за фактичним місцем її проживання у кім. №  у гуртожитку    по        вул. Парковій, буд.  м. Чорноморська та інші матеріали, передбачені «Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень», виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

На підставі спільного рішення адміністрації та профспілок ДП «Морський торговельний порт «Чорноморськ» від 10.08.1988 (протокол № 39) гр. Хлівненко Т.А. був наданий ордер № 159 від 11.08.1988 на вселення до гуртожитку по вул. Парковій, буд.    у     м. Чорноморську без вказання номеру кімнати.

Рішенням житлово-побутової комісії ДП «Морський торговельний порт «Чорноморськ» від 22.06.2016 (протокол № 5) гр. Хлівненко Т.А. видавався ордер на кім. №     по     вул. Парковій,   у м. Чорноморську, який вона не отримала.

Факт проживання гр. Хлівненко Т.А. в кім. №   по вул. Парковій, буд.  у м.Чорноморську підтверджується актом обстеження житлових умов від 20.01.2023, складеним членами громадської комісії з житлових питань згідно з пунктом 19 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень» як на особу, яка перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області з 27.06.1985 року з правом першочергового отримання житла як вчитель загальноосвітньої школи  та у пільговому списку перебуває під № 5.

           

Враховуючи викладене, на підставі статтей 9,61 Житлового Кодексу України, керуючись   статею  40 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

         виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  вирішив:

 

  1.  Доручити комунальному підприємству «Міське  управління  житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області укласти  договір найму з гр. Хлівненко Тетяною Андріївною на кімнату №  по вул. Парковій,  буд.  у м. Чорноморську згідно з технічною документацією.
  2.  Доручити   відділу   реєстрації   обліку   осіб   управління   забезпечення    діяльності Центру надання адміністративних послуг виконавчого   комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  зареєструвати гр. Хлівненко Тетяну Андріївну у кімнаті №    по вул. Парковій, буд.    у м. Чорноморську на підставі договору найму з комунальним підприємством «Міське управління житлово-комунального господарства».
  3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

 

           Міський голова                                                                             Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: