Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/03/2023

Рішення виконавчого комітету від 01.03.2023 № 35 «Про виведення з числа службових квартири № по вул. Олександрійській, буд. м. Чорноморська та закріплення її за Штиль В.І.»

Розглянувши заяву гр. Штиль Вікторії Іванівни та подані документи щодо виведення квартири №  по вул. Олександрійській, буд.   у м. Чорноморську із числа службових, виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив, що квартира була надана гр. Штиль В.І. згідно з рішенням виконкому від 26.10.2017 № 349 на підставі клопотання адміністрації комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

На ім’я Чорноморського міського голови надійшло клопотання адміністрації комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради щодо виключення із числа службових вказаної квартири та закріплення її за працівником підприємства Штиль В.І.

Враховуючи те, що відпала необхідність у використанні даного службового житла, а також те, що у теперішній час виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області не має можливості надати інше приміщення гр. Штиль В.І., на підставі пункту 6 Положення про порядок надання службових приміщень, користування ними в Україні, статті 119 Житлового Кодексу України (назва Кодексу в редакції Закону  № 2215-IX від 21.04.2022), статей 29,30,52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»   

 

         виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  вирішив:

 

1.  Виключити з числа службових квартиру №  по вул. Олександрійській,  буд.  у   м. Чорноморську Одеського району Одеської області та закріпити її  за працівником комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Штиль Вікторією Іванівною.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

            Міський голова                                                                               Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: