Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/03/2023

Рішення виконавчого комітету від 01.03.2023 № 36 «Про переведення двокімнатної квартири по вул. Спортивній, буд. у м. Чорноморську до числа службових»

Розглянувши клопотання адміністрації комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та подані документи, рекомендації громадської комісії з житлових питань від 28.02.2023 (протокол № 2) про переведення до числа службових  двокімнатної квартири №  жилою площею кв.м по вул. Спортивній, буд. №  у м. Чорноморську Одеського району Одеської області, на підставі пунктів 3,4 Положення про порядок надання службових приміщень та пункту 13 Переліку категорій працівників, яким може бути надано службові жилі приміщення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів Української РСР від 04.02.1988 № 37 (із змінами від 02.06.2021), статті 118 Житлового Кодексу України, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області   вирішив:

           

  1. Перевести  до  числа  службових  двокімнатну  квартиру №  жилою площею кв.м по вул. Спортивній, буд. у м. Чорноморську.
  2. Надати  службову  квартиру  №   по  вул. Спортивній, буд.  у м. Чорноморську медичному директору – лікарю  комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Волковій Ользі Миколаївні на склад сім’ї - одна особа, та видати ордер на службове жиле приміщення.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови  Ігоря Сурніна.

 

 

       Міський голова                                                                        Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли: