Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09/03/2023

Розпорядження міського голови від 09.03.2023 № 51 «Про скликання двадцять восьмої позачергової сесії Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIІI скликання»

        Керуючись статтями 26, 42, 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

І. Скликати  двадцять восьму позачергову   сесію Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VІII скликання  10 березня  2023 року  о 15.00 в приміщенні  міської  ради.

ІІ. Рекомендувати для розгляду пленарного засідання двадцять восьмої   позачергової   сесії Чорноморської  міської  ради  Одеського району Одеської області  VIIІ скликання  такі  питання:

1. Про дострокове припинення повноважень депутатки   Чорноморської   міської ради  Одеського району Одеської області  VIII  скликання Чегаринської К.В.

2. Про дострокове припинення повноважень депутата   Чорноморської   міської ради  Одеського району Одеської області  VIII  скликання Бузька Ю.І.

3. Інформація Чорноморської окружної прокуратури щодо стану законності на території, що знаходиться під юрисдикцією  Чорноморської окружної прокуратури, у 2022 році.

4. Про внесення змін до переліку заходів і завдань Міської цільової програми компенсації витрат, пов’язаних з управлінням та утриманням гуртожитків, які передані до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від ДП "МТП "Чорноморськ", та реалізації житлових прав мешканців цих гуртожитків на 2023 рік, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 31.01.2023  № 300-VIII.

5. Про внесення змін до заходів  Міської цільової програми сприяння територіальній обороні та посилення заходів громадської безпеки на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на 2023 рік, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 20.12.2022 № 277-VIII (зі змінами та доповненнями).

6. Про   внесення  змін  та доповнень до  кошторису фінансування заходів, визначених Міською   цільовою соціальною  програмою  розвитку цивільного захисту Чорноморської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженою рішенням Чорноморської міської  ради Одеського  району  Одеської області від 30.03.2021  № 27-VIII (зі змінами та доповненнями).

7. Про внесення змін та доповнень до Міської цільової програми фінансової підтримки комунальних підприємств Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на 2023 рік, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 20.12.2022 № 278-VIII (зі змінами та доповненнями).

8. Про   внесення  змін  та доповнень до кошторису фінансування заходів, визначених Міською цільовою програмою підтримки Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (з дислокацією у  м. Чорноморську), проведення   мобілізаційної   підготовки   військовозобов’язаних м. Чорноморська та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призовом громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2021-2025 роки, затвердженою рішенням Чорноморської міської  ради Одеського  району  Одеської області від 30.03.2021  № 31-VIII (із змінами та доповненнями).

9. Про внесення змін до  заходів Міської програми «Здоров'я населення Чорноморської міської територіальної громади на 2021-2025 роки», необхідних для розвитку, підтримки комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я та надання медичних послуг понад обсяг, передбачений програмою державних гарантій медичного обслуговування населення Чорноморської міської територіальної громади, а також імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області від 24.12.2020 № 17 -VIІІ (зі змінами та доповненнями).

10. Про внесення змін до Міської цільової програми з функціонування інтегрованої системи відеоспостереження та відеоаналітики Чорноморської міської територіальної громади на  2023 — 2025  роки, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 20.12.2022 № 279-VIII.

11. Про затвердження Міської цільової програми  фінансової підтримки Іллічівського міського суду Одеської області на 2023 рік.

12. Про передачу у 2023 році міжбюджетного трансферту з бюджету Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області (код бюджету 1558900000) у вигляді Іншої субвенції до бюджету Херсонської міської територіальної громади Херсонського району Херсонської області (код бюджету 2155300000).

13. Про внесення змін до переліку заходів і завдань Міської  цільової програми  підтримки здобуття професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти на умовах регіонального замовлення у відповідних закладах освіти, що  розташовані та діють на території Чорноморської міської територіальної громади, на 2023 рік, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  від 31.01.2023 № 309-VIII.

14. Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 20.12.2022 № 284–VІII «Про бюджет Чорноморської міської територіальної громади на 2023 рік».

15. Про внесення змін до видів економічної діяльності КВЕД-2010 відділу молоді та спорту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

16. Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади майна  від Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX).

17. Про внесення змін до рішення міської ради від 31.01.2023 № 316 - VIII «Про надання дозволу на приватизацію приміщень гуртожитків, переданих до комунальної власності від ДП «МТП «Чорноморськ», та врегулювання супутніх питань».

18. Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 31.01.2023 № 313-VIII «Про надання згоди на    безоплатну передачу в державну власність іншого окремого індивідуально визначеного майна».

19. Про зміну назви відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та затвердження положення в новій редакції.

20. Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.03.2016 № 67-VІI «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» (зі змінами та доповненнями).

21. Про надання згоди та безоплатне прийняття до   комунальної   власності  Чорноморської міської   територіальної громади майна від компанії Xylem.

22. Про надання  згоди  на безоплатну   передачу з комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади  до комунальної власності Великодолинської  селищної територіальної громади транспортного засобу.

23. Про надання згоди на безоплатну передачу з балансу виконавчого комітету на баланс управління комунальної власності та земельних відносин частини нежитлових приміщень по вулиці Хантадзе, 13 у місті Чорноморську.

24. Про внесення змін до відомостей про засновника та місцезнаходження відділів, управлінь, комунальних підприємств, установ, організацій, які утворені (засновані) Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області.

25. Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 26.08.2022 № 241-VIII «Про надання згоди на безоплатну передачу у державну власність (державній установі «Лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України на водному транспорті»)  іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Чорноморської міської  територіальної громади».

26. Про включення об’єкта комунальної власності до  Переліку  другого  типу  (м. Чорноморськ, пр. Миру, 1/66-Н).

27. Про  включення  об’єктів  комунальної  власності  до  Переліку  другого  типу (м. Чорноморськ, пр. Миру, 19/134-Н; пр. Миру, 19/136-Н).

28. Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади гуманітарної допомоги від Одеської районної військової адміністрації Одеської області.

29. Про звернення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій, розміщених на території України,  та міст-побратимів міста Чорноморська  щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх.

30. Про земельні правовідносини.

 

Міський голова                                                                   Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли: