Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14/03/2023

Рішення міської ради від 10.03.2023 № 335 «Про внесення змін до видів економічної діяльності КВЕД-2010 відділу молоді та спорту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

З метою приведення видів економічної діяльності КВЕД-2010  відділу молоді та спорту у відповідність до його завдань і функцій, враховуючи  рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та у справах молоді, керуючись ст. ст. 4, 15 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», ст. 26 Закону України  «Про місцеве самоврядування  в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Внести зміни до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, щодо видів економічної діяльності КВЕД-2010 відділу молоді та спорту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (код ЄДРПОУ 34830949), а саме:  

1.1. Виключити  вид економічної діяльності 88.10 Надання соціальної допомоги без забезпечення проживання для осіб похилого віку та інвалідів.

1.2. Включити (затвердити) такі види економічної діяльності:

- 84.11 Державне управління загального характеру (основний вид діяльності);

- 93.19 Інша діяльність у сфері спорту;

- 93.29 Організування інших видів відпочинку та розваг.

2. Начальнику відділу молоді та спорту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Євгену Черненку забезпечити внесення затверджених даним рішенням змін видів економічної діяльності до Єдиного державного реєстру юридичних осіб,  фізичних - осіб підприємців та громадських формувань.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді, першого заступника міського   голови  Ігоря Лубковського. 

 

Міський голова                                                                               Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення