Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14/03/2023

Рішення міської ради від 10.03.2023 № 350 «Про звернення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій, розміщених на території України, та міст-побратимів міста Чорноморська щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх»

Керуючись  Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи  рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та у справах молоді,

 

Чорноморська  міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

  1. Схвалити звернення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій, розміщених на території України, та міст-побратимів міста Чорноморська  щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх (додається).
  2. Оприлюднити дане звернення на офіційному вебсайті міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді, секретаря міської ради Олену Шолар.

 

 

Міський голова                                                                         Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення