Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14/03/2023

Рішення виконавчого комітету від 10.03.2023 № 70 «Про передачу з балансу на баланс матеріальних цінностей (стоматологічного обладнання)»

З метою впорядкування обліку нефінансових активів у виконавчих органах Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, керуючись ст. 27, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Передати безкоштовно з балансу відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс Комунального некомерційного підприємства «Стоматологічна поліклініка міста Чорноморська» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області майно, визначене в додатку до цього рішення.

2. Начальнику відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  Лілії Алексейчук та виконуючій обов’язки директора Комунального некомерційного підприємства «Стоматологічна поліклініка міста Чорноморська» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Ользі Савінській забезпечити повне та своєчасне відображення в бухгалтерському обліку вибуття та надходження майна відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                                                Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення