Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14/03/2023

Рішення виконавчого комітету від 10.03.2023 № 72 «Про затвердження Порядку надання послуг міської лазні військовослужбовцям військових формувань за рахунок коштів бюджету Чорноморської міської територіальної громади на період воєнного стану»

З метою забезпечення належних санітарно-гігієнічних умов військовослужбовців військових формувань під час здійснення ними відсічі збройної агресії російської федерації, на виконання заходів Міської  цільової  програми сприяння територіальній обороні та посилення заходів громадської безпеки на території Чорноморської міської територіальної громади на 2023 рік, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 20.12.2022 № 277-VIII (зі змінами), керуючись  статтями 40, 64 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Затвердити Порядок   надання    послуг   міської   лазні     військовослужбовцям військових формувань за рахунок коштів бюджету Чорноморської міської територіальної громади на період воєнного стану. 
  2. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  (Ольга Яковенко) забезпечити фінансування виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області за рахунок коштів бюджету  Чорноморської міської територіальної громади,  передбачених на заходи з територіальної оборони.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                         Василь ГУЛЯЄВ

 

 

                                                                                               Додаток

                                                                                               до рішення виконавчого комітету  

                                                                                               Чорноморської      міської     ради                                                                                                 від   10.03.2023 № 72

 

Порядок надання    послуг  міської   лазні   військовослужбовцям військових формувань     за рахунок коштів бюджету Чорноморської міської територіальної громади на період воєнного стану

Порядок надання послуг міської лазні військовослужбовцям  військових формувань за рахунок коштів бюджету Чорноморської міської територіальної громади на період воєнного стану розроблено на підставі Міської  цільової  програми сприяння територіальній обороні та посилення заходів громадської безпеки на території Чорноморської міської територіальної громади на 2023 рік, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 20.12.2022 № 277-VIII (зі змінами).

  1. Послуги міської лазні (банні послуги) надаються військовослужбовцям  військових формувань, розташованих на території Чорноморської міської територіальної громади в особливий період воєнного стану.

2. Послуги міської лазні (банні послуги) надаються військовослужбовцям  військових формувань безкоштовно. Відшкодування витрат балансоутримувача лазні комунальне підприємство «Міське управління житлово-комунального господарства» здійснюється за рахунок коштів бюджету Чорноморської міської територіальної громади, передбачені в кошторисі виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на заходи територіальної оборони.

3. Банні послуги надаються на підставі звернення командира військової частини за умови, що комунальне підприємство «Міське управління житлово-комунального господарства» може в даний час надавати такі послуги.

4. Послуги міської лазні (банні послуги) надаються згідно з затвердженою комунальним підприємством «Міське управління житлово-комунального господарства» калькуляцією витрат з розрахунку на одну особу.

5.  Для відшкодування витрат за надані послуги комунальне підприємство «Міське управління житлово-комунального господарства» в термін не пізніше 05 числа кожного місяця, наступного за звітним, надає до відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи виконавчого комітету  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області акти про обсяги та вартість комунальних послуг, в яких міститься інформація про дату відвідування, кількість осіб військовослужбовців, які отримали послугу, та загальну  вартість послуги.

З метою проведення звірки витрат на комунальні послуги з комунальним підприємством «Міське управління житлово-комунального господарства», командир частини надає інформаційну довідку начальнику відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області про загальну кількість військовослужбовців, що отримали  банні послуги протягом місяця.  

6. Відділ з питань взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області приймає ці послуги, після чого передає підписаний начальником відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи виконавчого комітету  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області акт про надані послуги на оплату до відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

7. Відділ бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області здійснює перерахування коштів комунальному підприємству «Міське управління житлово-комунального господарства» за рахунок бюджетних призначень, затверджених в кошторисі на заходи з територіальної оборони.

8. Контроль за цільовим використанням бюджетних коштів покладається на відділ з питань взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи виконавчого комітету  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 

Керуюча справами                                                                          Наталя КУШНІРЕНКО


Прикріплені файли: