Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14/03/2023

Рішення міської ради від 10.03.2023 № 345 «Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 26.08.2022 № 241-VIII «Про надання згоди на безоплатну передачу у державну власність (державній установі «Лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України на водному транспорті») іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади»»

         Беручи до уваги інформацію щодо реорганізації державної установи      «Лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України на водному транспорті» шляхом приєднання до державної установи «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» у вигляді відокремленого  підрозділу на водному транспорті, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних   питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись ст. 5 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», ст. ст. 317, 319 Цивільного кодексу України, ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве  самоврядування  в  Україні»,

 

         Чорноморська  міська рада  Одеського району Одеської області  вирішила:

 

1. Внести наступні зміни та доповнення до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  від 26.08.2022 № 241-VIII «Про надання згоди на безоплатну передачу у державну власність (державній установі «Лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України на водному транспорті»)  іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Чорноморської міської  територіальної громади»:

1.1. у тексті рішення та додатків до нього слова «державній установі «Лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України на водному транспорті» замінити на слова: «державній  установі «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»;

1.2. пункт  1 рішення після слів  «згідно з додатком 1 до даного рішення» доповнити словами «для укомплектування відокремленого підрозділу на водному транспорті державної установи «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» з метою діагностичної роботи на потребу мешканців Чорноморської міської територіальної громади».

2. Контроль за виконанням  даного рішення  покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників міського голови Ігоря Сурніна та Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                             Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення