Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14/03/2023

Рішення міської ради від 10.03.2023 № 344 «Про внесення змін до відомостей про засновника та місцезнаходження відділів, управлінь, комунальних підприємств, установ, організацій, які утворені (засновані) Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області»

З метою приведення у відповідність відомостей, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, про засновника та місцезнаходження відділів, управлінь, комунальних підприємств, установ, організацій, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись  статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада  Одеського району Одеської області вирішила:

 

1.  Внести зміни до відомостей, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, про засновника відділів, управлінь, комунальних підприємств, установ, організацій, які утворені (засновані) Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області, а саме: після слів «Чорноморська міська рада» доповнити словами «Одеського району».

2. Внести зміни до відомостей, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, про місцезнаходження відділів, управлінь, комунальних підприємств, установ, організацій, які утворені (засновані) Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області, а саме: після слів «Одеська область» доповнити словами «Одеський район».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію  з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків.

 

      Міський голова                                                          Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення