Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14/03/2023

Рішення міської ради від 10.03.2023 № 343 «Про надання згоди на безоплатну передачу з балансу виконавчого комітету на баланс управління комунальної власності та земельних відносин частини нежитлових приміщень по вулиці Хантадзе, 13 у місті Чорноморську»

З метою врегулювання майнових відносин щодо майна комунальної власності, а саме: безоплатної передачі з балансу виконавчого комітету на баланс управління комунальної власності та земельних відносин частини нежитлових приміщень по вулиці Хантадзе,13 у місті Чорноморську, беручи до уваги відповідне клопотання управління комунальної власності та земельних відносин (від 22.02.2023 № Внутр-1764-2023) та інформацію, викладену у листі заступника міського голови Наталі Яволової (від 26.01.2023 № Внутр-832-2023), враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись статтями 317, 319 Цивільного кодексу України,  статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

       

Чорноморська міська рада  Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Надати згоду на безоплатну передачу з балансу (оперативного управління)  виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс (оперативне управління) управління комунальної власності та земельних відносин Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області частини нежитлових приміщень загальною площею 102,1 кв.м., розташованих за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця Хантадзе, 13.

2. Виконавчому комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області,   управлінню комунальної власності та земельних відносин Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

 2.1. Скласти акт приймання – передачі частини нежитлових приміщень, зазначених у пункті 1 даного рішення.

 2.2. Забезпечити  повне  та  своєчасне  відображення  в  бухгалтерському  обліку вибуття/надходження частини нежитлових приміщень, зазначених у пункті 1 даного рішення, відповідно до Закону  України «Про  бухгалтерський  облік та фінансову  звітність  в  Україні».

 3. Закріпити за управлінням комунальної власності та земельних відносин Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області частину нежитлових приміщень, зазначених у пункті 1 даного рішення,  на праві оперативного управління.  

 4.  Управлінню  комунальної власності та земельних відносин Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області здійснити заходи з проведення реєстрації похідного права власності на частину нежитлових приміщень, зазначених у пункті 1 даного рішення.

 5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з  фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної  власності, заступника міського голови  Ігоря Сурніна.     

 

Міський голова                                                                                  Василь ГУЛЯЄВ           


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення