Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14/03/2023

Рішення міської ради від 10.03.2023 № 340 «Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.03.2016 № 67-VІI «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» (зі змінами та доповненнями)»

З метою вдосконалення структури та загальної чисельності апарату виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, беручи до уваги подання начальника відділу освіти, враховуючи  рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та у справах молоді, на підставі ст. ст. 26, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

  1. Внести зміни та доповнення до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.03.2016 № 67-VІI «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області» (зі змінами та доповненнями) (додається).
  2. Дане рішення набирає чинності через два місяці після його прийняття.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді,  керуючу справами Наталю Кушніренко.

 

        Міський голова                                                            Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення