Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14/03/2023

Рішення міської ради від 10.03.2023 № 339 «Про зміну назви відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та затвердження положення в новій редакції»

З метою забезпечення належного рівня діяльності та удосконалення роботи органу управління освітою Чорноморської міської територіальної громади, підвищення ефективності і якості роботи щодо розвитку галузі освіти в громаді, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді, керуючись  ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Змінити назву юридичної особи (код ЄДРПОУ 05406623): відділ освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на управління освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  2. Затвердити положення про управління освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в новій редакції (додається).
  3. Пункт 1.13 рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 11.12.2020 № 9-VІІІ «Про затвердження положень про виконавчі органи Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, комунальних установ та організацій, статутів комунальних підприємств у новій редакції», яким було затверджено положення про відділ освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в новій редакції, вважати таким, що втратив свою чинність.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді, заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення