Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/03/2023

Проект рішення від 16.03.2023 «Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 10.03.2023 № 340-VIII»

Беручи до уваги здійснення державної реєстрації зміни назви відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на управління освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, на підставі ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

1. Внести зміни до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 10.03.2023 № 340-VIII «Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.03.2016 № 67-VІI «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» (зі змінами та доповненнями)», а саме:

1.1. Скасувати пункт 2 рішення.

1.2. Пункт 3 рішення вважати пунктом 2. 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію  з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян,  керуючу справами Наталю Кушніренко.

 

     Міський голова                                                                                Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення