Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22/03/2023

Розпорядження міського голови від 22.03.2023 № 61 «Про призначення комісії щодо проведення обстеження середовищ функціонування та категоріювання приміщення типового робочого місця користувача інформаційно-телекомунікаційної системи Єдиного державного реєстру транспортних засобів»

Для забезпечення підключення до комплексної системи захисту інформації інформаційно-телекомунікаційної системи Єдиного державного реєстру транспортних засобів (далі - КСЗІ ІТС ЄДРТЗ) типового робочого місця користувача інформаційно-телекомунікаційної системи Єдиного державного реєстру транспортних засобів (далі – Користувач ІТС ЄДРТЗ) за інв. №10480079, що розташоване у приміщенні Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську за адресою: 68003, Одеська область, Одеський район, проспект Миру, будинок 33, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

  1. Призначити комісію щодо проведення обстеження середовищ функціонування та категоріювання приміщення типового робочого місця Користувача ІТС ЄДРТЗ у складі:

Голова комісії:

Анастасія Артеменко -

начальниця відділу інформаційних технологій та з питань доступу до публічної інформації виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

Члени комісії:

Яна Прудивус -

заступниця начальниці управління, начальниця (адміністратор) відділу надання адміністративних послуг управління забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг                                у м. Чорноморську виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області;

Катерина Чечельницька -

адміністратор відділу надання адміністративних послуг управління забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

2. Комісії в термін з 23 березня 2023 року по 24 березня 2023 року провести категоріювання приміщення, де розміщене типове робоче місце Користувача ІТС ЄДРТЗ, скласти «Акт категоріювання об’єкта інформаційної діяльності типового робочого місця користувача інформаційно-телекомунікаційної системи Єдиного державного реєстру транспортних засобів» та подати його на затвердження.

3. Комісії в термін з 23 березня 2023 року по 24 березня 2023 року провести обстеження середовищ функціонування типового робочого місця Користувача ІТС ЄДРТЗ, скласти «Акт обстеження середовищ функціонування типового робочого місця користувача інформаційно-телекомунікаційної системи Єдиного державного реєстру транспортних засобів» та подати його на затвердження.

4. Службі захисту інформації забезпечити заходи щодо встановлення, налаштування комплексу технічних і програмних засобів на типовому робочому місці Користувача ІТС ЄДРТЗ та скласти Акт з інсталяції та налаштувань програмних засобів та КЗЗ Користувача ІТС ЄДРТЗ.

5. Службі захисту інформації надати на затвердження документи, необхідні для проведення робіт щодо підключення Користувача ІТС ЄДРТЗ до КСЗІ ІТС ЄДРТЗ та повідомити про готовність до проведення випробувань.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                                           Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення