Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/03/2023

Рішення міської ради від 29.03.2023 № 355 «Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади майна в рамках Проєкту МОМ: "Завчасне розміщення та розповсюдження наборів непродовольчих товарів (ННТ), комплектів першої необхідності (КПН) та інших предметів допомоги в Україні"»

Законом України "Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Міжнародною організацією з міграції щодо статусу Міжнародної організації з міграції в Україні та співробітництва у сфері міграції" ратифіковано Угоду між  Кабінетом   Міністрів   України   та   Міжнародною  організацією  з  міграції  щодо  статусу Міжнародної організації з міграції в Україні та співробітництва у сфері міграції,  підписану 

3 грудня 1999 року в м. Женеві (далі – Угода).

У рамках вищезазначеної Угоди Чорноморській міській територіальній громаді  передається безоплатно майно від Міжнародної організації з міграції (далі - МОМ), яка входить до системи ООН, Представництво в Україні, в рамках проєкту МОМ:   "Завчасне розміщення та розповсюдження наборів непродовольчих товарів (ННТ), комплектів першої необхідності (КПН) та інших предметів допомоги в Україні".

З метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що передається, враховуючи рекомендації  постійної комісії з  фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись  Законом України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", статтями 25, 60  Закону  України   "Про  місцеве  самоврядування  в  Україні", 

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Надати згоду та безоплатно прийняти до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області майно, отримане від Міжнародної організації з міграції, яка входить до системи ООН, Представництво в Україні, в рамках проєкту МОМ:    "Завчасне розміщення та розповсюдження наборів непродовольчих товарів (ННТ), комплектів першої необхідності (КПН) та інших предметів допомоги в Україні" за переліком,  зазначеним  у додатку  до даного рішення (додається).   
  2. Майно, зазначене у додатку   до даного рішення, безоплатно передати на баланс комунальному підприємству "Чорноморськтеплоенерго"  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області згідно з актами  приймання – передачі. 
  3. Комунальному підприємству  "Чорноморськтеплоенерго"  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити  повне  та  своєчасне  відображення  в  бухгалтерському  обліку надходження майна відповідно  до  Закону  України "Про  бухгалтерський  облік та фінансову  звітність  в  Україні".
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників  міського голови Руслана Саїнчука та Ігоря Сурніна.     

 

Міський голова                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення