Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/03/2023

Рішення міської ради від 29.03.2023 № 358 «Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади іншого окремого індивідуально визначеного майна в рамках Проєкту "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування" ("ГОВЕРЛА")»

Чорноморська міська територіальна громада за результатами конкурсного відбору стала партнером Проєкту USAID "ГОВЕРЛА" "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування". 18 серпня 2022 року міським головою підписано Угоду про наміри між Чорноморською міською територіальною громадою та DAI Global, LLC щодо Проєкту USAID "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування" ("ГОВЕРЛА") (далі – Угода), яка спрямована  на підтримку роботи Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області. У рамках відповідної Угоди  компанія   DAI Global, LLC безвідклично та безкоштовно передає Чорноморській міській раді Одеського району Одеської області  інше окреме індивідуально визначене майно, яке було придбане в рамках  Проєкту "ГОВЕРЛА". З метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що передається, враховуючи рекомендації  постійної комісії з  фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись  Законом України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", статтями 25, 60  Закону  України   "Про  місцеве  самоврядування  в  Україні", 

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Надати згоду та безоплатно прийняти до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області інше окреме індивідуально визначене майно, отримане від DAI Global, LLC в рамках Проєкту "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування" ("ГОВЕРЛА"), за переліком, зазначеним  у додатку 1 до даного рішення.  
  2. Отримане інше окреме індивідуально визначене майно, зазначене у додатку  1 до даного рішення, передати безоплатно на баланс установ, організацій та комунальних підприємств Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області за  розподілом,  визначеним  у додатку 2 до даного рішення, згідно з актами  приймання – передачі. 
  3. Керівникам відповідних установ, організацій та комунальних підприємств Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити  повне  та  своєчасне  відображення  в  бухгалтерському  обліку надходження іншого окремого індивідуально визначеного майна відповідно  до  Закону  України "Про  бухгалтерський  облік та фінансову  звітність в Україн­­­і".
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків.   

 

Міський  голова                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення