Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

31/03/2023

Рішення виконавчого комітету від 29.03.2023 № 93 «Про визначення місця проживання _______ р.н.»

При розгляді заяви _____, яка проживає за адресою: Одеська область, Одеський район,   м. Чорноморськ, вулиця ______, та матеріалів служби у справах дітей встановлено:

Громадянка _______ та громадянин _______  перебували  у шлюбі, від якого  мають дочку _____ р. н. У 2006 році шлюб між подружжям було розірвано.

Після   розірвання   фактичних    шлюбних  відносин   дівчина   залишилась    проживати     в сім’ї    матері.

Батько ______ проживає окремо. Ніякої участі у житті дитини не приймає, не цікавиться її розвитком, успіхами, матеріальної допомоги не надає.

Після народження дитина не була зареєстрована за жодним місцем проживання. Мати неодноразово намагалась вирішити питання про реєстрацію місця проживання ________ спільно з _______, але згоди так і не отримала.

_______ звернулась в службу у справах дітей із заявою, в якій просить визначити місце проживання дитини з нею за місцем її проживання. Реєстрація місця проживання дитини необхідна для подачі документів на отримання паспорту,  а  в  подальшому   -  для  вирішення соціально - побутових питань.

На  підставі викладеного та у відповідності до ст.17 Сімейного Кодексу України, п.18 Правил реєстрації місця проживання, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.2016 р. № 207, п. 72 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866, враховуючи рішення Комісії з питань захисту прав дитини від 22.03.2023, керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

               

Визначити місце проживання неповнолітньої ______ року народження, за місцем   проживання   її матері    ______  за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Чорноморськ, вулиця _________.

 

Міський голова                                                                                             Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: