Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

31/03/2023

Розпорядження міського голови від 31.03.2023 № 73 «Про створення комісії щодо впорядкування ситуації з безхазяйними транспортними засобами на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

З метою впорядкування ситуації з безхазяйними транспортними засобами на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів», Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ст. 338 Цивільного кодексу України, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

1. Створити комісію щодо впорядкування ситуації з безхазяйними транспортними засобами на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у складі:

       Голова комісії:

 -  начальниця відділу комунального господарства і благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Оксана Кілар.

       Члени комісії:

  • завідувач сектору з питань паркування відділу комунального господарства і благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Григорій Дзекиш;
  • головний спеціаліст сектору з питань паркування відділу комунального господарства і благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Володимир Єкімов.

2. Комісії щодо впорядкування ситуації з безхазяйними транспортними засобами на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

2.1. виявити безхазяйні транспортні засоби на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, про що скласти відповідний акт;

2.2. про виявлені безхазяйні транспортні засоби повідомити органи поліції;

2.3. щоквартально проводити виявлення безхазяйних транспортних засобів на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, про що складати відповідні акти.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                      Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: