Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/05/2023

Розпорядження міського голови від 16.05.2023 № 114 «Про заходи до Дня захисту дітей»

З метою проведення 1 червня 2023 року в м. Чорноморську Дня захисту дітей, керуючись Указом Президента України від 30 травня 1998 року № 568/98 «Про День захисту дітей», на підставі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

        1.  Розробити та організувати проведення культурних, освітніх, спортивних та інших тематичних заходів з нагоди Дня захисту дітей.

Травень – червень 2023 р.              Лілія Алексейчук, Юлія Крістанова, Євген Черненко,                                                                          Лілія Гудкова, Наталя Давкніс

 

       2.  Сприяти, в межах компетенції, реалізації ініціатив об’єднань громадян, спрямованих на проведення тематичних заходів з нагоди Дня захисту дітей.

Травень – червень 2023 р.              Лілія Алексейчук, Лілія Гудкова, Юлія Крістанова,                                                                              Євген Черненко, Наталя Давкніс, Олена Лобода

 

       3.  Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Ольга Яковенко) профінансувати головних розпорядників, які задіяні в проведенні заходів до Дня захисту дітей, в межах загальних асигнувань, затверджених в кошторисах установ на проведення заходів.

           

        4.  Забезпечити  висвітлення матеріалів, пов’язаних  з  Днем захисту дітей,  на офіційному вебсайті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та у засобах масової інформації.

Травень - червень  2023 р.                Анастасія Артеменко, Олена Лобода,

                                                        керівники  засобів масової  інформації (за згодою)

5. Усі заходи проводити із суворим дотриманням вимог законодавства та обмежень воєнного стану.

6.  Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови згідно з розподілом обов’язків.

 

Міський голова                                                                                 Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: