Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17/05/2023

Розпорядження міського голови від 17.05.2023 № 116 «Про приведення у відповідність даних щодо керівника і представника Дитячого стадіону «Шкільний» Чорноморської міської ради Одеської області в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань»

З метою приведення у відповідність даних щодо керівника і представника Дитячого стадіону «Шкільний» Чорноморської міської ради  Одеської області в  Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, керуючись  статтями 17,  42 Закону України «Про місцеве  самоврядування   в Україні»,        

           1. Виключити Чумеля Володимира Адамовича із розділів «Керівник» та «Представник» Дитячого стадіону «Шкільний» Чорноморської міської ради Одеської області у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних  осіб-підприємців та громадських формувань.

           2. Каплуна Олександра Михайловича, директора Дитячого стадіону «Шкільний» Чорноморської міської ради Одеської області, внести до  Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, у розділи «Керівник» та «Представник».   

           3.  Управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області здійснити необхідні заходи  щодо внесення відповідних змін до  Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.   

           4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови  Романа Тєліпова.


 

Міський голова                                                                                        Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення