Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

23/05/2023

Рішення виконавчого комітету від 19.05.2023 № 108 «Про впорядкування балансового обліку та експлуатації»

У 2021-2022 роках управлінням капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області за рахунок коштів бюджету Чорноморської міської територіальної громади були виконані роботи з капітального ремонту електромереж житлового фонду, який обліковується на балансі КП «МУЖКГ» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

З метою упорядкування бухгалтерського обліку витрат, керуючись ст. 17, 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської  області вирішив:

 

1. Управлінню капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області передати витрати з капітального ремонту електромереж житлового фонду на баланс та подальше обслуговування до комунального підприємства «Міське управління житлово-комунального господарства Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» по наступним об’єктам:

- «Капітальний ремонт електромереж багатоквартирного будинку та заміна ВРЩ в багатоквартирному будинку за адресою: м. Чорноморськ, проспект Миру, 9» - 267 194,82 грн;

- «Капітальний ремонт електромереж та заміна ВРЩ в багатоквартирному будинку за адресою: м. Чорноморськ, вул. Праці, 3» - 210 400,49 грн.

 

2. Комунальному підприємству «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області прийняти на свій баланс витрати з капітального ремонту об’єктів житлового фонду, перелічені в п.1 цього рішення та забезпечити своєчасне відображення в бухгалтерському обліку відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови Ігоря Сурніна та Руслана Саїнчука.

 

            Міський голова                                                                                     Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення