Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

24/05/2023

Рішення міської ради від 19.05.2023 № 382 «Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади майна від Програми розвитку ООН»

01 березня 2023 року міський голова підписав з Програмою розвитку ООН форму передачі права власності на портативні джерела живлення, які безоплатно та безповоротно  передаються Чорноморській міській територіальній громаді. 

З метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що передається до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади від Програми розвитку ООН в якості благодійної допомоги в рамках проєкту «Надзвичайна грантова поміч для гуманітарної допомоги в Україні та сусідніх країнах: екстрене очищення від вибухонебезпечних предметів і розчищення залишків руйнувань для забезпечення безпечної мобільності людей та доступу до основних товарів і послуг під час надання гуманітарної підтримки», враховуючи рекомендації  постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись Законом України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", статтями 26, 60  Закону  України   "Про  місцеве  самоврядування  в  Україні",

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Надати згоду та безоплатно прийняти  до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади  в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області майно, яке передається  від  Програми розвитку ООН, за переліком,  зазначеним  у додатку   до даного рішення (додається).

2. Майно, зазначене у додатку  до даного рішення, безоплатно передати на баланс (оперативне управління) виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

3. Уповноважити заступника міського голови Ігоря Сурніна на підписання:

3.1. актів приймання – передачі або інших документів, згідно з якими майно, зазначене у додатку  до даного рішення, буде прийняте до комунальної власності  Чорноморської міської територіальної громади  в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області;

3.2. актів приймання - передачі майна на баланс (оперативне управління) виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

4.  Виконавчому комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити  повне  та  своєчасне  відображення  в  бухгалтерському  обліку надходження майна відповідно  до  Закону  України «Про  бухгалтерський  облік та фінансову  звітність  в  Україні».

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з   фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників  міського голови Ігоря Сурніна та Наталю Яволову.

 

Міський  голова                                                                  Василь   ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення