Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

24/05/2023

Рішення міської ради від 19.05.2023 № 381 «Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади майна від Державного агентства стратегічних резервів Польщі (Governmental Agency for Strategic Reserves»

Чорноморській міській територіальній громаді  в якості гуманітарної благодійної допомоги передається безоплатно майно (два генератори) від  Державного агентства стратегічних резервів Польщі (Governmental Agency for Strategic Reserves).

З метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що безоплатно передається до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади від Державного агентства стратегічних резервів Польщі (Governmental Agency for Strategic Reserves), враховуючи рекомендації  постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись Законом України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", статтями 25, 60  Закону  України   "Про  місцеве  самоврядування  в  Україні",

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Надати згоду та безоплатно прийняти  до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади  в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області майно, яке безоплатно передається  від Державного агентства стратегічних резервів Польщі (Governmental Agency for Strategic Reserves) за переліком,  зазначеним  у додатку  1 до даного рішення (додається).
  2. Майно, зазначене у додатку 1 до даного рішення, безоплатно передати на баланс (господарське відання) комунальному некомерційному підприємству «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області за розподілом,  зазначеним  у додатку  2 до даного рішення (додається).
  3. Уповноважити заступника міського голови Ігоря Сурніна на підписання:

3.1. актів приймання – передачі або інших документів, згідно з якими майно, зазначене у додатку 1 до даного рішення, буде прийняте до комунальної власності  Чорноморської міської територіальної громади  в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області;

3.2. актів приймання - передачі майна на баланс (господарське відання) комунальному некомерційному підприємству «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області за розподілом,  зазначеним  у додатку  2 до даного рішення.

 4. Комунальному некомерційному підприємству «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити  повне  та  своєчасне  відображення  в  бухгалтерському  обліку надходження майна відповідно  до  Закону  України «Про  бухгалтерський  облік та фінансову  звітність  в  Україні».

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з  фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників  міського голови Ігоря Сурніна, Руслана Саїнчука та Романа Тєліпова.

 

Міський  голова                                                Василь   ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення