Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

24/05/2023

Рішення міської ради від 19.05.2023 № 378 «Про надання комунальному підприємству «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області згоди на списання транспортних засобів шляхом продажу на електронному аукціоні»

З метою впорядкування бухгалтерського обліку комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської  міської  ради Одеського району Одеської  області та зменшення податкового навантаження, беручи до уваги клопотання директора даного комунального підприємства від 16.03.2023 № Внутр – 2553-2023 та додані до нього документи щодо надання згоди на списання транспортних засобів, капітальний ремонт яких є економічно недоцільним через фізичний знос, керуючись рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  від 12.04.2018 № 318-VII «Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної власності Чорноморської територіальної громади в Одеській області», Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», постановою Кабінету Міністрів України   від 10.05.2018 № 432 «Про затвердження Порядку проведення  електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації  та визначення додаткових умов продажу», враховуючи рекомендації  постійної  комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, на підставі ст. ст. 317, 319  Цивільного кодексу України,  ст. ст.  26, 60  Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада  Одеського району Одеської області вирішила:

 

       1. Надати комунальному підприємству «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області згоду на списання транспортних засобів шляхом продажу на електронному аукціоні згідно з переліком, що додається.

        2. Комунальному підприємству «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

       2.1. Здійснити відповідні заходи щодо продажу транспортних засобів, зазначених у додатку до даного рішення,  через електронну торгову систему  відповідно до норм законодавства.

       2.2. Після реалізації (продажу) транспортних засобів, зазначених у додатку до даного рішення,  здійснити їх списання зі свого  балансу та оформити необхідну документацію.

       3.  Кошти, отримані від реалізації (продажу) транспортних засобів, зарахувати на поточний рахунок комунального підприємства «Чорноморськводоканал»  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та  направити на  підтримку належного утримання основних фондів підприємства.

       4. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників  міського голови  Руслана  Саїнчука  та  Ігоря  Сурніна.

 

               Міський голова                                                                     Василь  ГУЛЯЄВ 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення