Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

24/05/2023

Рішення міської ради від 19.05.2023 № 377 «Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади майна від Представництва Дитячого фонду ООН (UNICEF) в Україні»

Представництвом Дитячого Фонду ООН (UNICEF) в Україні на підставі звернень виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області безоплатно передається до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади майно в рамках  гуманітарної допомоги для забезпечення діяльності закладів і установ освіти Чорноморської міської ради.

З метою врегулювання правовідносин на майно, яке безоплатно передається до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади, враховуючи рекомендації  постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись Законом України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», статтями 25, 60  Закону  України   "Про  місцеве  самоврядування  в  Україні", 

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Надати згоду та безоплатно прийняти до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області майно, яке передається в рамках гуманітарної допомоги від Представництва Дитячого фонду ООН (UNICEF) в Україні, за переліком,  зазначеним  у додатку  до даного рішення (додається).

2. Майно, зазначене у додатку  до даного рішення, передати безоплатно на баланс (оперативне управління) управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

3. Уповноважити заступника міського голови Романа Тєліпова  на підписання:

3.1. актів приймання – передачі або інших документів, згідно з якими майно, зазначене у додатку  до даного рішення, буде прийняте до комунальної власності  Чорноморської міської територіальної громади  в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області;

3.2 актів приймання - передачі майна на баланс (оперативне управління) управління освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 4. Управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити  повне  та  своєчасне  відображення  в  бухгалтерському  обліку надходження майна відповідно  до  Закону  України «Про  бухгалтерський  облік та фінансову  звітність  в  Україні».

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з  фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників міського голови Романа Тєліпова та Ігоря Сурніна.     

 

Міський  голова                                                                       Василь ГУЛЯЄВ   


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення