Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

24/05/2023

Рішення міської ради від 19.05.2023 № 392 «Про погодження укладання меморандуму про співпрацю між Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та Державним закладом «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»»

З метою розвитку сфери освіти на території Чорноморської міської територіальної громади, беручи до уваги  звернення ректора Державного закладу «Луганський університет імені Тараса Шевченка» від 01.05.2023 № ВХ-1713-23, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та у справах   молоді, керуючись ст. ст.  25, 26  Закону  України   "Про  місцеве  самоврядування  в  Україні",

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Погодити укладання меморандуму про співпрацю між Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та Державним закладом «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» (проєкт угоди додається).
  2. Уповноважити міського голову Василя Гуляєва на підписання меморандуму про співпрацю між Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та Державним закладом «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та у справах   молоді, заступника міського голови Романа Тєліпова.     

 

         Міський  голова                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення