Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/05/2023

Проект рішення від 30.05.2023 «Про внесення змін і доповнень до рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 19.05.2023 року № 132 «Про підготовку та проведення кампанії з відпочинку учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у 2023 році»»

З метою підготовки та проведення кампанії з відпочинку учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у літній період 2023 року, відповідно до Законів України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», керуючись ст. ст. 32, 52, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Внести зміни і доповнення до пункту 1 рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 19.05.2023 року № 132 «Про підготовку та проведення кампанії з відпочинку учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у 2023 році», викласти його у такій редакції:

«1. Управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Лілія Алексейчук) забезпечити відпочинок учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у таборах з денним перебуванням (табори при закладах загальної середньої освіти, позашкільної освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади, табір «Лідер-2023», профільний табір «Молодь у місті – молодь для міста»); затвердити мережу дитячих закладів відпочинку, які будуть надавати відпочинкові послуги влітку 2023 року та графік їх роботи (з урахуванням безпекових умов).»

2. Вважати таким, що втратив чинність,  додаток до  рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 19.05.2023 року № 132 «Про підготовку та проведення кампанії з відпочинку учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у 2023 році».

3. Затвердити кошторис витрат на організацію та проведення кампанії з відпочинку учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у 2023 році (додається).

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                                                Василь ГУЛЯЄВ

 

 

Додаток

до рішення виконавчого комітету    від     ________ 2023 №______

 

Кошторис

витрат на організацію та проведення кампанії з відпочинку учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у 2023 році

№ з/п

Назва заходу

Сума витрат

(тис. грн)

Розпорядники коштів

1.

Відпочинок учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у таборах денного перебування

2283,8

Управління освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області

Начальник  управління  освіти                                                                   Лілія АЛЕКСЕЙЧУК


Прикріплені файли: