Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/05/2023

Розпорядження міського голови від 30.05.2023 № 134 «Про надання матеріальної допомоги кандидату в опікуни ________»

З метою надання матеріальної допомоги кандидатам в опікуни (піклувальники) на утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які тимчасово влаштовані до їх сімей, на виконання Міської цільової  програми соціального захисту та надання соціальних послуг населенню Чорноморської  міської територіальної громади на  2021-2025   роки,  яка затверджена рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 24.12.2020 № 16-VІІІ із змінами та доповненнями, рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 10.03.2023 № 68 «Про затвердження порядку надання одноразової матеріальної допомоги кандидатам в опікуни (піклувальники) на утримання тимчасово влаштованих в їх сім’ї дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, до прийняття відповідного рішення про призначення їх опікунами (піклувальниками)», керуючись ст. ст. 34, 42, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

1. Надати матеріальну допомогу кандидату в опікуни ______на утримання малолітньої___________, 26.09.2015 р.н., яка має правовий статус дитини-сироти, в сумі 2000 (дві тисячі) гривень.

2. Начальнику фінансового управління  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Ользі Яковенко перерахувати виконавчому комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області 2002,00 грн, з урахуванням 0,1% за послуги банку    (2,00 грн), за рахунок коштів бюджету Чорноморської міської територіальної громади.

3. Начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності - головному бухгалтеру  виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Оксані Бонєвій забезпечити виплату матеріальної допомоги.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.  

 

Міський голова                                                                            Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: