Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

31/05/2023

Розпорядження міського голови від 31.05.2023 № 138 «Про організацію та проведення трудової акції «Молодь у місті – молодь для міста»»

З метою створення сприятливих умов для якісного відпочинку  та літньої зайнятості дітей і молоді влітку 2023 року, профілактики негативних явищ у дитячому й молодіжному середовищі, відповідно до Закону України від 4 вересня 2008 року № 375-VI «Про оздоровлення та відпочинок дітей», на виконання Міської цільової програми соціального захисту та надання соціальних послуг населенню Чорноморської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 24 грудня 2020 року № 16-VIIІ, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. В термін з 19  червня до 02 липня 2023 року провести трудову акцію «Молодь в місті – молодь для міста» для дітей та молоді з функціональними обмеженнями та волонтерів Чорноморського міського центру соціальних служб Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

2. Чорноморському міському центру соціальних служб Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Наталя Давкніс) забезпечити організацію та проведення трудової акції «Молодь в місті – молодь для міста» з дотриманням заходів безпеки та інших обмежувальних заходів у військовий час.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                                                           Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: